Translate

ខ្ទឹមបារាំង​ជួយ​ប៉ូវ​ឆ្អឹង​

ខ្ទឹមបារាំង ត្រូវបាន​គេ​ចាត់ទុកថា ជា​ប្រភព​បណ្តុំ​នូវ​កាក​សរសៃ​អាហារ វីតាមីន C និង ហ្វូ​ឡេ​ត ដែលមាន​សារសំខាន់​បំផុត ដល់​ប្រព័ន្ធ​បង្កើន​កោសិកា ផ្សេងៗ​ក្នុង​រាងកាយ​។ ប្រសិនបើ​រាងកាយ​ខ្វះ​សារជាតិ​ហ្វូ​ឡេ​ត ការលូតលាស់​ធំធាត់​នៃ​កោសិកា​ទច់​ដំណើរការ ជាពិសេស​កោសិកា​ដែល​លូតលាស់​រហ័ស ដូចជា​កោសិកា​គ្រាប់​ឈាមក្រហម ដែលជា​ប្រភព​បង្ក​រោគ​ខ្វះ​ឈាម​។
ក្រៅពីនេះ ការងារ​ពិសោធន៍​នៅ​អាមេរិក ក៏បាន​រកឃើញ​បន្ថែមទៀតថា ការទទួល​ទាន​មើម​ខ្ទឹមបារាំង ជួយ​បង្កើន​កំហាប់​របស់​ឆ្អឹង ការពារ​រោគ​ប្រហោង​ឆ្អឹង ឬ រោគ​ពុក​ឆ្អឹង​បាន​ទៀតផង​។​

No comments:

Post a Comment